Zaloguj

Kategorie

Kontakt

Nasza infolinia dostępna jest od poniedziałku do soboty w godzinach od 8 do 19.

telefon603-351-308

Masz pytania zadzwoń

Możesz również porozmawiać przez czat online, wystarczy kliknać w poniższy baner.

Gozdawa- Bavarian Wheat (BW11)- 10g Powiększ do pełnego rozmiaru

Gozdawa- Bavarian Wheat (BW11)- 10g

To szczep niemieckich drożdży górnej fermenacji
dedykowany dla piw pszenicznych.
Temperatura fermentacji 16-26 ºC.
Temperatura optymalna fermentacji 22-25 ºC.
Celem otrzymania specyficznych posmakow charakterystycznych
dla piw pszenicznych, fermentacja w warunkach domowych
powinna przebiegać w górnej dopuszczalnej temperaturze.


Więcej szczegółów

Błękit paryża

Ostatnie egzemplarze!


6.99

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 1 punkt lojalnościowy. Twój koszyk wyniesie 1 punkt może być zamienione na jeden bon o wartości 0,05 zł.


Posmaki bananowo-estrowe temperatura fermentacji powyżej 24°C.
Odfermentowanie niskie.
Flouklacja niska.
Tolerancja na alkohol do 7,7%

Napisz swoją recenzję

Gozdawa- Bavarian Wheat (BW11)- 10g

Gozdawa- Bavarian Wheat (BW11)- 10g

To szczep niemieckich drożdży górnej fermenacji
dedykowany dla piw pszenicznych.
Temperatura fermentacji 16-26 ºC.
Temperatura optymalna fermentacji 22-25 ºC.
Celem otrzymania specyficznych posmakow charakterystycznych
dla piw pszenicznych, fermentacja w warunkach domowych
powinna przebiegać w górnej dopuszczalnej temperaturze.


Napisz swoją recenzję